Top Talent

 • Ellen Cobbaert

  Ellen Cobbaert studeerde af aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen en zette daarna haar training verder in Engeland. Ze behaalde haar Bachelor Diploma aan Northern School for Contemporary dance (GB) waar ze zich in haar derde jaar specialiseerde in choreografie en ook de Carolyn Wooldridge prijs won. In 2012 behaalde ze haar Postgraduaat aan London Contemporary Dance School (GB). Ze danste voor gezelschappen zoals Scottish Dance Theatre (GB), Smallpetitklein Dance Company (GB), ShaperCaper (GB). Ze werkte met choreografen zoals Ben Duke, Hofesh Shechter, Liv Lorent, Kate Weare, Ben Duke, Albert Quesada, Quan Bui Ngoc,... In 2013 startte ze haar samen met haar collega Laura Eva Meuris haar eigen jongeren dans/theater project WILD AT HEART waar ze zowel instaat voor het artistieke werk als de zakelijke begeleiding.

 • Elise Matthys

  Elise Matthys komt uit Brugge en studeert momenteel Docent Dans aan de gerenommeerde dansschool Codarts (Rotterdam Dance Academy). Ze heeft al ervaring met het geven van lessen hedendaagse dans en geeft sinds 2016 ook les klassiek ballet voor volwassenen en jazz dance voor de hoogste groep bij Le Cygne.

 • Cleo Casselman

  Cleo Casselman komt uit Knokke-Heist, studeerde af aan het Conservatorium in Brussel en was al actief op verschillende podia in binnen- en buitenland. Sinds 2016 geeft ze les klassiek ballet aan de 2e graad bij Le Cygne.

 • Mieke Axters

  Mieke Axters danst al haar hele leven bij Le Cygne. Ze volgt nog steeds lessen moderne dans bij Le Cygne en vanaf januari 2017 geeft ze ook de lessen jazz beginnelingen en jazz A.

 • Hanne De Bree

  Hanne De Bree danst al haar hele leven bij Le Cygne en maakt sinds kort ook deel uit van het dagelijkse bestuur van de dansschool. Ze is kleuterleidster van opleiding en geeft al verschillende jaren de lessen kleuterdans, beginnelingen en 1e graad klassiek bij Le Cygne.

 • Hannelore Pintelon

  Hannelore Pintelon is al sinds de 3e kleuterklas aangesloten bij Le Cygne, kent de dansschool door en door en maakt sinds kort ook deel uit van het dagelijkse bestuur van de dansschool. Ze is licentiaat L.O. (specialisatie dans) van opleiding en geeft de lessen jazz B bij Le Cygne.