Top Talent

 • Ellen Cobbaert

  Ellen Cobbaert studeerde af aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen en zette daarna haar training verder in Engeland. Ze behaalde haar Bachelor Diploma aan Northern School for Contemporary dance (GB) waar ze zich in haar derde jaar specialiseerde in choreografie en ook de Carolyn Wooldridge prijs won. In 2012 behaalde ze haar Postgraduaat aan London Contemporary Dance School (GB). Ze danste voor gezelschappen zoals Scottish Dance Theatre (GB), Smallpetitklein Dance Company (GB), ShaperCaper (GB). Ze werkte met choreografen zoals Ben Duke, Hofesh Shechter, Liv Lorent, Kate Weare, Ben Duke, Albert Quesada, Quan Bui Ngoc,... In 2013 startte ze haar samen met haar collega Laura Eva Meuris haar eigen jongeren dans/theater project WILD AT HEART waar ze zowel instaat voor het artistieke werk als de zakelijke begeleiding.

 • Marloes De Cloedt

  Marloes De Cloedt uit Brugge behaalde haar bachelor Moderne Theaterdans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en werkte aansluitend 10 jaar lang als professionele danseres in Nederland. Sinds 2002 doceert zij lessen hedendaags, modern, klassiek en specialisatie kracht en lenigheid. Daarnaast werkt ze voor haar vader, cartoonist Marec, en baat ze ‘De Loge van Marec’ uit in Brugge. Marloes staat in voor de lessen modern/jazz aan de hoogste groepen van Le Cygne.

 • Véronique Ketels

  Véronique is een ancien bij Le Cygne, ze danst er al van kindsaf. De balletschool is voor haar zowat haar 2e thuis. Ze volgt zelf ook nog steeds lessen klassiek en hedendaagse dans bij Le Cygne. Als leerkracht geeft ze de les klassiek aan de 2e en 3e graad.

 • Mieke Axters

  Mieke Axters danst al haar hele leven bij Le Cygne. Ze volgt nog steeds lessen moderne dans bij Le Cygne en vanaf januari 2017 geeft ze ook de lessen jazz beginnelingen en jazz A.

 • Hanne De Bree

  Hanne De Bree danst al haar hele leven bij Le Cygne en maakt sinds kort ook deel uit van het dagelijkse bestuur van de dansschool. Ze is kleuterleidster van opleiding en geeft al verschillende jaren de lessen kleuterdans, beginnelingen en 1e graad klassiek bij Le Cygne.

 • Hannelore Pintelon

  Hannelore Pintelon is al sinds de 3e kleuterklas aangesloten bij Le Cygne, kent de dansschool door en door en maakt sinds kort ook deel uit van het dagelijkse bestuur van de dansschool. Ze is licentiaat L.O. (specialisatie dans) van opleiding en geeft de lessen jazz B bij Le Cygne.